Cautare

3658 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (3.87 secunde)
In perioada 21.01-31.01.2008, Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta, conform programului tematic ANPC transmis celor trei Oficii Judetene de Protectia Consumatorilor din subordine, a efectuat un numar de 60 de actiuni de control referitor la modul de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea lichidului antigel si a lichidului de spalat parbrize.
"Am ambitia sa transformam Romania in a doua putere agricola a Europei", a afirmat vineri primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu la Conferinta de informare si promovare in teritoriu a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), desfasurata la Braila, in prezenta agricultorilor din Braila si din judetele invecinate.
Lentoarea cu care s-au miscat autoritatile judetene in infiintarea Autoritatii de Transport Judetean creeaza posibilitatea ca la licitatia pentru concesionarea traseelor din judet sa participe si firmele de transport din tara, care le pot "sufla" operatorilor locali principalele rute de transport.
La capitolul atragerea investitorilor, Galatiul sta prost. ... Acesta ne-a spus ca, de pe locul al cincilea, judetul nostru a ajuns pe locul 28 la capitolul investitii. ... Rezultatele au fost dezastruoase, motiv pentru care a inaintat o informare si la Prefectura Galatiului.
Craiova va avea primul incubator de afaceri în "ograda" Parcului Industrial, cu fonduri de la Uniunea Europeana.
Termoelectrica si Electrabel vor semna, marti, un memorandum de intelegere pentru constructia unei termocentrale la sucursala Borzesti a producatorului de energie detinut de stat, a anuntat, luni, filiala grupului GDF Suez.
Compania de stat Termoelectrica a inregistrat pierderi nete de peste 164 milioane lei, in primele noua luni ale anului, din cauza penalizarilor la datoriile istorice, potrivit datelor prezentate de companie.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Compania Bioromoil Automatic Stations, membra a Grupului Bioromoil, a lansat ieri, la Craiova, benzinaria AutoMat - cel mai nou si mai modern concept de statie de distributie a carburantilor, complet automatizata.
Primul excavator romanesc dupa aproape 10 ani Compania braileana Promex Braila a construit primul sau excavator dupa o pauza de productie de aproape 10 ani. ... Compania Promex Braila a montat in aceasta luna primul excavator dupa opt ani in care fabrica a fost inchisa.
cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii. Lipseste din aceasta enumerare podul de la Fetesti peste bratul Borcea.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine. ... De maine, noul magazin din Braila va fi deschis in format City pe str.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
As dori sa subliniez inca de la inceput ca Judecatoria in cauza deserveste aproximativ 65.282 de persoane, reprezentand 39,9% din populatia judetului Tulcea, exclusiv populatia din municipiul Tulcea. La momentul actual Judecatoriei Macin ii sunt arondate 15 comune si orasele Macin si Isaccea.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie. ... Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție. ... Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Anul trecut, in data de 5 iunie 2013, la Buzau, Carrefour a lansat, in colaborare cu Primaria Municipiului Buzau si Green Group, proiectul pilot de colectare inteligentă
• Astfel, codul galben va afecta din noaptea de joi spre vineri, la inceput Crisana, Banat, Oltenia si zonele de munte, apoi se extinde si in cea mai mare parte a Munteniei si jumatatea de nord a Moldovei.
google-analytics.com